> Forside > Festindslag > Fotostand


Festindslag:
<<Forrige Oversigt Næste>>

Fotostand

Få taget sjove billeder sammen med dine kollegaer
En fotostand løfter det at have en fotograf, til en hel event i sig selv.

Vores fotostand er en baggrund hvor deltagerne får taget billeder af vores fotograf, fx i ledsagelse af vores Bond-babes eller med sjove gangster-effekter, oscar statuer eller det tema der er for dagen. Billederne bliver straks printet med jeres firmalogo eller tekst, så folk får det i hånden med det samme.

Fotostanden kan bruges som en sjov konkurrence om det bedste billede, eller som en glamourøs event når folk går langs den røde løber.

Udover fotostanden leverer vi en professionel fotograf og rekvisitter så i rigtig kan dresse up i temaet og dermed få nogle fede billeder. Billederne får i udleveret med det samme, der medfølger standard 300 stk. instant print. Derudover opretter vi et digitalt galleri som i vil få tilsendt efterfølgende så alle I kan dele de seje billeder og skabe sjove minder.

En god og sjov måde at forevige festen på gennem en hel event.
Fotostanden kan også bruges til kundearrangementer, storcenter events, på messestande m.fl. Hvor jeres logo bliver printet ud som en del af billedet, så folk kan hænge det op på køleskabet, dele på facebook eller prale overfor venner og netværk.

Kontakt os på info@mev.dk eller på Tlf.: 33 23 95 75 for at høre nærmere om priser og muligheder.