> Forside > Action


For råd og vejledning om teambuilding event. kontakt os på 33 23 95 75

Action Event

Teambuilding event i den virkelige verden

Fart over feltet, action og teambuildning med et anderledes twist er hvad du kan forvente med et action event fra Midgaard Event. Du bliver udfordret på en ny og interessant måde og har muligheden for en helt unik og uforglemmelig dag.
Midgaard Event tilbyder en stribe unikke, action-baserede teambuilding events, som alle tager udgangspunkt i episoder og situationer, der typisk er kendt fra filmens verden.
I teambuildning er det teamets performance, der er i fokus og Midgaard Event blander action, taktik samt overbliksøvelser i et højt tempo for at sikre jer en helt fabelagtig dag.
Midgaard’s action events egner sig til firmaarrangementer for både mindre og store viksomheder. Medarbejderne deles op i et passende antal mindre grupper og derfor er disse events oplagte til fx. teambuilding, kickoff event, anderledes optakt til et aftenarrangement eller underholdende og "skæve" icebreakers.
Vælg din event i menuen til højre eller ring til os og fortæl os om dine ønsker.
Vi sidder klar ved telefonerne. Book din event eller hør mere på
tlf 33 23 95 75


 
Tid:
3-5 timer
Afholdes:

By
Deltagere:
1-100

Kidnapningen

Deltagerne inddrages i et intrigespil, hvor det gælder om at arbejde hurtigt og effektivt i storbyens virvar. Udstyret med bykort, penge og mobiltelefoner, skal holdene befrie direktøren, der er blevet kidnappet. Teambuilding event i høj fart.
Tid:
2-3 timer
Afholdes:

Ingen begrænsninger
Deltagere:
4-400

Team 007

I årevis har verdens efterretningstjenester alle brystet sig af at være de bedste i verden. Nu må prøven stå og deltagerne må vise at de har alle de færdigheder det kræver at være succesfuld agent.
Tid:
24+ timer
Afholdes:

København
Deltagere:
5-30

Kuppet

Kuppet er et skræddersyet intensivt træningsforløb i effektivt samarbejde. Missionen er at planlægge og afvikle et ægte kup som fuldblods agenter.
Tid:
2-4 timer
Afholdes:

Ingen begrænsninger
Deltagere:
4-180

Pandemic Task Force?

Verden bliver ramt af en global pandemi. Verdens absolutte topforskere samles i en kamp om tiden for at finde en kur der kan redde menneskeheden fra udslettelse. Kan dit team løse opgaven og være menneskehedens sidste håb?!
pandemic task force
Tid:
2-4 timer
Afholdes:

Ingen begrænsninger
Deltagere:
4-180

Spejder for en dag

Teambuilding - Oplev teambuilding i den rå og skønne natur. En spændende dag med øvelser i samarbejde i en sjov og lærerig ramme.
spejder for en dag
Tid:
2 timer
Afholdes:

Ingen begrænsninger
Deltagere:
4-25

SWAT team operation

Du og dine kollegaer skal befri gidslerne og redde ambasaden fra en gruppe terrorister. Alle evner skal tages i brug hvor fokus ligger på samarbejde, taktik og strategi.

SWAT team operation

Tid:
5-12 timer
Afholdes:

Blandet by & natur

Deltagere:
10-100

Mission Search & Destroy

Som hemmelig agenter skal I lære at arbejde effektivt bag fjendens linjer. Oplev intens træning mod en mission som hemmelig agent bag fjendens linjer.
Mission Search and Destroy
Tid:
2 timer
Afholdes:

Ingen begrænsninger
Deltagere:
4-80

Indiana Jones

Bered jer på eventyr og spænding i en setting som i de eventyrlige film. Midgaard Event sørger for en historie hvor I skal gennemgå spændende opgaver i fællesskab med hinanden.