> Forside > Kundearrangementer


Få råd og vejledning om teambuilding kontakt os gerne på 33 23 95 75.

Kundearrangementer

Vælg event

Ønsker du at give dine kunder en god og anderledes oplevelse samt at skabe stærke kunderelationer så lad Midgaard Event stå for jeres kundearrangement. Vi kan tilbyde et anderledes og særpræget arrangement, som jeres kunder helt sikkert vil huske og forbinde med jeres virksomhed. Vi sørger for, at jeres kunder bliver informeret om jeres produkt eller ydelse på en uforglemmelig og mindeværdig facon.

Lad vores forslag være inspiration til jeres kundearrangement og lad os i fællesskab udforme jeres arrangement så det passer til jeres virksomhed og jeres kunder.

Vi sidder klar ved telefonerne. Book din event eller hør mere på tlf. 33 23 95 75


Tid:
-
Afholdes:

Hvor som helst
Deltagere:
-

Værtinder & Sampling

Skab en stærk kunderelation og sørg for at jeres kunder husker jer med kundearrangementer fra Midgaard Event. Vi møder op med smilende værtinder og deler vareprøver ud til jeres kundearrangement.
Tid:
20 min - 3 timer
Afholdes:

Hvor som helst
Deltagere:
-

Gallapremierer

MIDGAARD EVENT er filmindustriens foretrukne eventbureau til promotion af film. Gennem den levende event når vi tæt ud til kunder og tilskuere, og nøjes ikke blot med kulisse. Vi giver en anderledes nærværende oplevelse.
Tid:
1-5 timer
Afholdes:

Storcenter
Deltagere:
Hele centret l

Storcenter Events

Som storcenter er det oplagt at invitere til kunde event i en magisk verden. Narnia, Ringenes Herre, Pirat, Halloween, Fredag d. 13 er blot enkelte temaer der kunne være relevante.
Tid:
-
Afholdes:

Hvor som helst
Deltagere:
-

Bibliotek

Giv bibliotekets gæster en uforglemmelig mulighed for, at lære om hvad I kan tilbyde på jeres bibliotek og lad Midgaard Event sikre et stærkere bånd mellem jer og jeres gæster.