> Forside > Mad & drikke


Få råd og vejledning om teambuilding kontakt os gerne på 33 23 95 75.

Mad & drikke

Vælg mad & drikke

Midgaard Event tilbyder at stå for den utraditionelle form for mad og drikke til jeres event. Hvad enten i mangler tjenere til at servere jeres mad, eller i selv vil være aktive og lære noget, så kan Midgaard Event hjælpe jer. Vi tilbyder en bred vifte af muligheder og det er kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad vi kan planlægge. Lad vores forslag være inspiration og lad os sammen bygge videre på ideerne så i kan få en event som er tilpasset jeres behov og ønsker.
Vi sidder klar ved telefonerne. Book din event eller hør mere på tlf. 33 23 95 75


Tid:
-
Afholdes:

Hvor som helst
Deltagere:
-

Catering

Glem alt besværet med mad til jeres event med en caterer, der leverer maden direkte til jer. Lad Midgaard Event stå for at finde en caterer, som leverer lækker mad til enhver smag.
Tid:
-
Afholdes:

Hvor som helst
Deltagere:
-

Cocktail Kursus

Lær at lave farverige og velsmagende cocktails af en professionel bartender med et cocktail kursus som et festligt indslag til jeres event. Bliv underholdt og vær på samme tid en aktiv del af jeres event.
Tid:
-
Afholdes:

Hvor som helst
Deltagere:
-

Tjenere

Midgaard Event tilbyder at stille op med et professionelt tjenerteam til at servere jeres mad. Vores servicemindede og erfarne tjenere kan være med til at gøre jeres evnet en succes.
Tid:
-
Afholdes:

Hvor som helst
Deltagere:
-

Vinsmagning

Smag og lær om vin fra flere forskellige verdensdele med en vinsmagning som input til jeres event. Oplev noget nyt og spændende hvor I selv er en aktiv del af underholdningen.