> Forside > Eventyr


Få råd og vejledning om teambuilding kontakt os gerne på 33 23 95 75.

Eventyr

Teambuilding blandt riddere og elvere

Træd ind i eventyrets verden. Vi sætter 2 mål for vores eventyr teambuilding. Deltagelse skal være underholdende samt bidrage til en bedre fungerende arbejdsplads.

Med MIDGAARD EVENT er teambuilding en fortælling, og vores kunder oplever vores teambuilding meget anderledes end hvad de tidligere måtte have oplevet. Med MIDGAARD EVENT træder de ind i en ny verden og oplever en eventyrfortælling indefra. Deltagerne har derfor stor indvirkning på udviklingen og der er sjældent kun een måde hvorpå et problem kan tackles.

I vores rollespil fremmes samarbejde gennem vores særlige teamwork-system der på underholdende måde får deltagerne til at bruge hinandens ressourcer og tage en række vigtige valg sammen.

Til inspiration til jeres næste teambuilding har vi udviklet en række ramme-koncepter. Vi tilpasser disse rammer til den enkelte kunde, men forbereder også gerne en komplet ny løsning. Kontakt os her for at få et bud på hvad vi kan gøre for jeres næste arrangement, uanset om deltagerantallet er 5 eller 1500.

Vi sidder klar ved telefonerne. Book din event eller hør mere på
tlf 33 23 95 75


Tid:
3-6 timer
Afholdes:

Natur, Udendørs
Deltagere:
6-600

Ad Gandalfs Veje

Teambuilding gennem et stort anlagt rollespil hvor deltagerne er heltegrupper samlet fra nær og fjern. Samarbejde og konkurrence er nøgleordene i dette sjove og udfordrende rollespil, hvor skoven Frydenborg skal befries fra den onde trold Styk.
Tid:
2-4 timer
Afholdes:

Natur, Udendørs
Deltagere:
4-1800

Dysten

Dysten er en samling teambuilding øvelser flettet sammen med et godt eventyr. Deltagerne dyster mod hinanden i en række forskellige opgaver, der udfordrer alle færdigheder. Fx Balancebommen, Bueleg, Gandalfs Puslespil, Vinsmagning m.fl.
Tid:
4-6 timer
Afholdes:

Langs Søer
Deltagere:
4-180

Kano Teambuilding med Dysten

Oplev udfordrende teambuildingøvelser set fra søsiden. Transport foregår undervejs med kano og den storslåede natur danner ramme. Teambuilding for dem der vil have en naturfyldt sommerudflugt.
Tid:
3-? timer
Afholdes:

Indendørs
Deltagere:
5-500

Den Muntre Kro - Middagsevent

Den perfekte afslutning på et eventyrarrangement. Den Muntre Kro fungerer som en firma fest, som overbygning på et eventyrarrangement eller som et anderledes aftenarrangement.
Tid:
2,5-5 timer
Afholdes:

Udendørs
Deltagere:
9-250

Til Kamp Soldater

Danmark er splittet op i flere kongeriger der ligger i evig strid om ressourcer. I rollerne som general, kriger, troldmand, diplomat o.lign. skal deltagerne tiltvinge sig herredømmet. Action-baseret teambuilding.
Tid:
5 timer
Afholdes:

Natur. Udendørs
Deltagere:
3-10

Det Hemmelige Brev

Deltagerne rejser ad hemmelige stier med et vigtigt brev, men turen bliver langt mere farefuld og forunderlig end først antaget. Spillet er vores luksus-udgave hvor den interne teambuilding er i højsædet.
Tid:
45 min - 3 timer
Afholdes:

Kursus, indendørs
Deltagere:
3-150

Virksomheden som et Eventyr - Teamevaluering

Gennem oplæg, gruppesamtaler og metaforer i spillet ser vi virksomheden som et spejl på det teambuilding forløb deltagerne netop har gennemført.