> Forside > Action > Kidnapningen


Action koncepter:
<<Forrige Oversigt Næste>>


Kidnapningen

Vejledende tid:
4 timer uden frokost
5 timer inkl frokost

Afholdes:
By

Vejledende antal deltagere:
5-100

Instruktører/Skuespillere:
(for 10-100 deltagere)
6-9

Festlig afslutning:
FIrmafest, overbygning

Investering:
4 timer
For 20 deltagere: 26.500,-

For 50 deltagere: 48.250,-

5 timer
For 20 deltagere: 29.000,-

For 50 deltagere: 53.000,-

Beløbene er ekskl. moms og vejledende. Ekstra ydelser er ikke inkluderet, fx til lokation og forplejning.
Kontakt os for dit samlede tilbud.

Kidnapningen

Teambuilding i storbyens travlhed
Kidnapningen er teambuilding spillet, hvor I, i bedste Jack Bauer "24 timer" stil, i løbet af få timer skal finde kufferten eller personen der sikrer firmaets fremtid.

Baggrundshistorien til "Kidnapningen" tilpasser vi den enkelte virksomhed. Forløbet kunne eksempelvis se ud som følger...

FUTURE GREEN er virksomhedens nye mulige samarbejdspartner. Det er derfor af yderste vigtighed at der indgås kontrakt med dette firma i dag for alternativt overtager den skruppelløse konkurrent Knakström firmaet. Dagen for arrangementet er en festdag, og det skal fejres. Udover at placere de gyldne underskrifter i kontrakten, har FUTURE GREENs direktør Jan Sommer arrangeret en underholdende dag med jer i hans selskab. Han har bl.a. planlagt aktiviteter i storbyen (fx København) og derfor bliver deltagerne inddelt i hold og udstyres med bykort og telefoner til at kommunikere sammen.


Sådan lyder oplægget til dagen, hvor kontrakten underskrives, men hurtigt viser det sig, at dagens program ændres drastisk. Kort tid efter Jan Sommers entre stormer maskeklædte personer med pistoler ind og kidnapper Jan Sommer for øjnene af de forbavsede deltagere. Spillet udvikler sig til en jagt på Jan Sommer, hvor deltagerne bliver inddraget i et kriminelt undermiljø, hvor det kan være svært at vide hvem der er ofre og kriminelle og hvor der hele tiden åbner sig nye udfordringer.

 – Hvordan får vi fat i nøgenbillederne af politikeren og elskerinden ? – Hvor får man opholdstilladelse til den russiske escortpige ? – Hvad er passwordet til computeren ? – Hvortil passer bankboksnøglen ? – Hvordan tyder man smuglerkortet ? – Talte Sømanden sandt ? – Hvad er der i pakken vi har med til ”Røde-Jacob” ? – Hvem er manden på telefonsvareren ? - Hvor ligger ”Narkoborgen” ? – Hvordan får vi fat i en pistol ? – er blot nogle af de mange spørgsmål der rejser sig undervejs....

Deltagerne bliver inddraget i et intrigespil, hvor det gælder om at arbejde hurtigt og effektivt i storbyens virvar. Et puslespil af oplysninger, gerninger og genstande skal sammenfattes, og den sidste brik skal lægges i opklaringen – for at deltagerne til sidst kan opspore Jan Sommer, befrie ham og få kontrakten i hus. Deltagerne arbejder i hold, men det kan efterhånden vise sig at det er en opgave der er for stor at løse én gruppe alene, og således er der lagt op til en udfordrende opgave hvor mange bidrager på hver sin måde.


Vi har ved forskellige lejligheder samarbejdet med Midgaard Event – og det med stor succes.

De udfører deres arbejde meget professionelt og med en masse energi, hvilket er medvirkende til at deltagerne engagerer sig og har en sjov og anderledes oplevelse.

Max, Vice Versa

Absolut anbefalelsesværdigt.

H. J. Nielsen, Udlændingestyrelsen