> Forside > Festindslag > Mobilbar


Festindslag:
<<Forrige Oversigt Næste>>

Mobilbar

Giv din fest et pift med en mobilbar
Lad Midgaard Event stå for drikkevarerne til din næste fest. Få din egen professionelle cocktailbar med dygtige bartendere, frisk frugt, og alle de cocktails du kan tænke dig, eller fadøl, vand og vin, serveret til gæsterne uden du skal røre en finger.

Få Mojitos, Cosmopolitans, Strawberry Daiquiries eller mere klassiske cocktails som Old Fashioned, Manhatten eller Dry Martini langet over disken, dette er blot et lille udvalg. Vi tilpasser cocktails efter jeres behov, dog kan et lille udvalg ses her.

En god bar er altid festens omdrejningspunkt og et sikkert hit, hvis du vil imponere dine kollegaer, familie eller venner. Vi laver alt fra cocktailbar til vin- og fadølsbar. Vi har er også eksperter i at tematisere baren, så den passer til lige netop din fest.

Book vores mobilbar til din næste fest, hvad end det er firmafest, bryllup, havefest eller julefrokost, vi kan det hele. Vi leverer en bar med tilhørende professionelle bartendere, som vil være med til at skabe de perfekte rammer for din næste fest.

Vi sørger for det hele, stiller alt op til eventen, is, sprut, frisk frugt og selvfølgelig rydder vi op og gør rent efter os. En god måde at sikre din næste fest bliver en succes.

Kontakt os her eller på Tlf.: 33 23 95 75 for at høre nærmere om priser og muligheder.