> Forside  > Firmafest  > Ringenes Herre


Firmafest koncepter:
<<Forrige Oversigt Næste>>

Ringenes Herre Firmafest:

Vejledende tid:
3-7 timer

Afholdes:
Hvor som helst

Vejledende antal deltagere:
20-1000

Festlig afslutning:
FIrmafest

Ringenes Herre Firmafest

Firmafest med events og stemning fra Ringenes Herre
Ringenes Herre er stadig et populært valg som firmafest på grund af den utraditionelle stemning og de flotte scenerier vi kan sætte op. Du og dine kollegaer bliver kastet tilbage til en neventyrlig middelalder med fornemme prinsesser, noble riddere, smukke elvere, gnavne dværge og selvfølgelig servering inspireret af tiden.

Ringenes Herre var vores første store succes som firmaarrangement og i takt med filmtrilogiens sejrsmarch har det vist sig som et arrangement alle kan nyde. Man bestemmer selv hvor meget man vil involvere sig i de enkelte events under maden og det hele bliver afsluttet af fanedysten hvor i får mulighed for at udfordre hinanden i discipliner kun i selv kender.


I forbindelse med verdenspremieren på Ringenes Herre - kongen vender tilbage havde vi inviteret en række annoncører til eventyrlig aften på Berlingske Tidende med efterfølgende fremvisning af filmen i Grand. Beslutningen om at krydre vores arrangement med rollespil af karakterer fra MIDGAARD EVENT var MEGET populært blandt vores annoncører. Det var så levende og velspillet at det frembragte alle reaktioner fra frygt til glæde og overraskelse.

T. Masmas, Marketing Manager, Berlingske A/S