> Forside > Eventyr > Ad Gandalfs Veje


Eventyr koncepter:
<<Forrige Oversigt Næste>>


Ad Gandalfs Veje

Vejledende tid:
3-5 timer

Afholdes:
Udendørs, Skov, Natur

Vejledende antal deltagere:
6-600

Instruktører/Skuespillere:
(for 6-200 deltagere)

6-15

Festlig afslutning:
Den Muntre Kro, Firmafest

Investering
For 20 deltagere: 28.600,-
For 100 deltagere: 92.600,-

Investering
Luksus udgave

For 20 deltagere: 31.000,-
For 100 deltagere: 123.000,-

Beløbene er ekskl. moms og vejledende. Ekstra ydelser er ikke inkluderet, fx til lokation og forplejning.
Kontakt os for dit samlede tilbud.

Ad Gandalfs Veje

Rollespil er teambuildingDette spil udvikler sig i landet Midgaard, en verden af riddere, troldmænd, prinsesser og fæle monstre. I Frydenborg skoven var der indtil for 20 år siden glæde og lykke, indtil en dag den store trold Styk erobrede skoven og har forpestet den lige siden. Kun få beboere er blevet tilbage på evig flugt fra troldens vrede.

Gandalf har langt om længe fundet en løsning der kan redde skoven. Han har derfor hidkaldt eventyrgrupper fra nær og fjern for at hjælpe. Dem der klarer sig bedst, kan han skænke evigt liv.

Ved hjælp af godt teamwork og konkurrencelyst skal det blive spændende at se hvem der klarer udfordringerne og vinder den store belønning. Eventyrspillet er designet, så hver deltager er en del af en gruppe på op til 10 mennesker. I dette team har hver deltager sin "funktion", og gruppens succes afhænger af, hvor godt gruppen samarbejder og drager nytte af hinandens fordele. Her er ingen korrekt løsning til dagens forløb, men holdene er selv med til at danne historiens gang og bestemmer selv hvordan de vil gribe udfordringerne an i "Ad Gandalfs veje".

Bemærkninger:
Undervejs i dette rollespil kan frokost, frugt og drikkevarer inkluderes. Spillet kan afvikles i de fleste danske skove.

Forskellige versioner:
Vi tilrettelægger "Ad Gandalfs Veje" i flere udgaver. For deltagerantal op til 25 arrangerer vi spillet i en særlig luksus-udgave, hvor deltagerne udrustes med fuldt udstyr, og når ægtefæller og børn er med, har vi også en særlig familieudgave."Det at få lov til som voksen at lege er helt fantastisk. For selvom det er leg, så er der masser at læring i det. Rollespil er på en gang samarbejde, strategiske overvejelser, energi, overraskende og knald hamrende sjovt, hvis man tør give slip på de stive former."

M. Laustrup , Finansforbundet


"Vi havde en SUPER dag! Kinesere, japanere, amerikanere, englændere, tyskere, schweizere og danskere kunne være sammen på lige fod - det sørgede MEV for. Ingen blev holdt ude - alle kunne deltage på deres egne præmisser - rullestol, gravid, doven, negativ - alle MÅTTE deltage for egen og holdets skyld - DØDSKÆGT!!!!!!!!!!!!!!"

S. Høeg, Novozymes A/S

Gennemført arrangement! Den indlevelsesevne vi oplevede fra MEV's side var helt i top! "Ringenes Herre"-stemningen var tilstede fra start til slut, hvilket vores kunder også har givet udtryk for efterfølgende. Stor ros til Midgaard Event for det store stykke arbejde der kørte gnidningsfrit, selvom der var de sædvanlige ændringer i sidste øjeblik. Alt forløb som det skulle og jeg ville ikke være bleg for at engagere MEV igen. Tak for en sjov og anderledes dag i perfekte rammer.

R. Oreby , SAS


"Vi havde en sjov eftermiddag i det fantastiske Ringenes Herre-univers. Et suverænt godt arrangement. LO "'
Y. Ridel, LO