> Forside > Eventyr > Dysten


Eventyr koncepter:
<<Forrige
 Oversigt Næste>>


Dysten

Vejledende tid:
2-4 timer

Afholdes:
Udendørs, Natur, Skov, Park, Indendørs

Vejledende antal deltagere:
4-1800

Instruktører/Skuespillere:
(for 4-200 deltagere)

1-10

Festlig afslutning:
Den Muntre Kro, Grillarrangement

Investering
For 20 deltagere: 17.000,-
For 50 deltagere: 33.500,-
For 150 deltagere: 88.500,-

Beløbene er ekskl. moms og vejledende. Ekstra ydelser er ikke inkluderet, fx til lokation og forplejning.
Kontakt os for dit samlede tilbud.

Dysten


Teambuilding øvelser i eventyrets verdenEn god historie, hvor der samtidig skal dystes i udfordrende teambuilding øvelser. Deltagerne er sammenkaldt af den gode troldmand Gandalf for at finde opskriften på guld. Det sidste ingrediens er ukendt, men gamle spådomme fortæller at det folkeslag i landet midgaard, der besidder bedst sammenhold, det hold kan fortælle ingrediensets navn. I jagten på navnet af dette ingrediens, dyster holdene derfor om at vinde bogstaver. Holdene vil derfor gennemgå en række teambuilding øvelser, og kun ved hjælp af godt teamwork og den rette kombination af intellekt & fysik skal de fremmødte hold regne med at at komme helt til tops.

Spillet kræver sammenhold og team-koordination, for udfordringerne er alle tilrettelagt, så dem der arbejder sammen bedst har bedst chance for succes. Des bedre man klarer posterne, des flere bogstaver har man at gøre godt med, og i sidste ende handler det om at producere det rigtige ord.


Aktiviteterne bygger på forskellige færdigheder, og deltagerne bliver således udfordret i både "Styrke", "Smidighed", "Overblik", "Præcision" m.fl. Der er ikke nødvendigvis altid kun én løsning på problemerne, og kreativitet kan vise sig at blive belønnet mærkbart. Sværhedsgraden kan varieres efter behov og øvelserne kan tilrettelægges med udgangspunkt i de fleste lokationer. Spillet er velegnet som medarbejder-teambuilding, og alle kan som udgangspunkt være med uanset alder og køn, men det kan også tilrettelægges så selv den stærkeste Arnold får sved på panden.

Dysten kan også foregå med transport i kano. Se mere om Kano Teambuilding  


I har været gode til at tilpasse eventen, så det passede til sammensætningen i vores personalgruppe.

J. Ortved, Forsvaret

En ledelsesgruppe i vores marketingområde brugte MIDGAARD EVENT til en teambuildingøvelse. Forløbet og øvelserne var passende til formålet og godt tilrettelagte, og ideen med at sejle i kano mellem de forskellige øvelser var prikken over iet.'
N. Nemery, VP Launch Teams, Novo Nordisk

En god og meget anderledes dag, hvor nogle af drenge- og pigedrømmene kunne leves lidt ud igen. Det hele blev holdt i en god og stemningsfyldt atmosfære. Stress- og styrke- niveauet var tilpas, og alle kunne deltage på lige vilkår. Alt i alt en sjov dag, vi vil se tilbage på med glæde.

M. Willumsen & L. Berg, Zenit Consult A/S