> Forside > Firmafest > Julefest


Firmafest koncepter:
<<Forrige Oversigt Næste>>

Julefrokost:

Vejledende tid:
Efter ønske

Afholdes:
Efter ønske

Vejledende antal deltagere:
5-5000

Festlig afslutning:
Efter ønske

Julefrokost og eksklusiv Julefest

Julefrokost og julefest - lige som I vil have denMidgaard Event pynter, serverer, underholder og får alt til at spille! Ved at vælge Midgaard Event som festarrangør til jeres firma julefrokost, får I et eventbureau med mange års erfaring i at skræddersy succesfulde firmafester. Vores events tager udgangspunkt i at skabe en fortællende ramme om alle events og at sørge for at firmaets medarbejdere er i fokus.

Vi er blandt de mest professionelle eventbureauer med en stor og veluddannet medarbejderestab, der for flertallets vedkommende har gennemført lignende events massevis af gange. Hver event er superviseret af en eventkoordinator, som bliver din kontaktperson og som også på selve aftenen sørger for at alt forløber efter planen.

Festudvalget og du kan med os, vide jer sikre på en god aften!

Mulighederne for julefester og julefrokoster for eksempel:

Til alle typer fest, til julefrokost og til julefest, er der naturligvis mad, drikke og muligheder for at få tilpasset og skræddersyet festen ligesom I ønsker. Du er velkommen selv at finde lokaler, men vi kan også være behjælpelige. Vi har også stor erfaring med at få firmaets egne lokaler til at fungere til den store medalje.

Bemærk der er stor rift om alle fredage-lørdage i julefrokostperioden. Kontakt os derfor allerede nu, for at høre muligheder. Vi er ved telefonerne alle hverdag indenfor almindelig kontortid. Ring 33 23 95 75

 

Vores udgangspunkt er, at alt skal spille og også arrangøren selv kan læne sig tilbage og feste med."Jeg vil gerne takke rigtig mange gange for et fantastisk arrangement som vi blev vidne til i fredags :)
Set up'et var fantastisk og skuespiller var enormt dygtige, og skal have en rigtig stor del af skylden for resultatet af aftenen...
...stor tak for at hjælpe mig igennem processen for at gøre dette muligt og jeg har kun rigtig positive oplevelser i forbindelse med Midgaard Event..Tak for det! ;) Jeg ser frem til i fremtiden at benytte Midgaard Event i forbindelse med social arrangementer i forbindelse med såvel kollegaer som i private henseende."
Prokura - N. C. Krappe