> Forside > Eventyr > Den Muntre Kro


Eventyr koncepter:
<<Forrige
 Oversigt Næste>>

Den Muntre Kro

Vejledende tid:
3-4 timer

Afholdes:
Indendørs, hytte

Vejledende antal deltagere:
5-500

Instruktører/Skuespillere:
(for 5-200 deltagere)

1-15

Festlig afslutning:
Fyrværkeri, Hestevogn

Investering
For 20 deltagere: 14.400
For 50 deltagere: 25.500
For 150 deltagere: 62.500

Beløbene er ekskl. moms og vejledende. Ekstra ydelser er ikke inkluderet, fx til lokation og forplejning.
Kontakt os for dit samlede tilbud.

Den Muntre Kro

Eventyrlig Fest - Gakket Servering - KonkurrencerDen Muntre Kro er på den ene side god mad, stemning, gakket servering og rød tråd til eftermiddagens teambuilding, og på den anden side sjove konkurrencer, hvor man ser kollegaerne fra fælles underholdende vinkel.

Den Muntre Kro er tænkt som supplement til vores eventyrspil, men kan også sagtens stå alene. Vi sørger for at deltagerne bliver gæster i vores Midgaard-kro. Her er ingen tjenere, men derimod krofatter og -mutter, trælle, og andre skægge karakterer, som sørger for at beværte gæsterne. Undervejs til middagen vil stemningen være i fokus med levende lys, middelaldermusik (evt. ved orkester), og masser af underholdende indslag og konkurrencer mellem serveringerne.

Middagen vil blive tilberedt af dygtige kokke og menuerne vil blive tilrettelagt efter kundens ønsker. Vi har god succes med vor grillede menuer, hvor en stor del af maden kan tilberedes på udendørs kæmpe grille, som gæsterne kan observere mens fx "Ad Gandalfs Veje" afholdes.

Menuen kan fx være en kombination af vildsvin, okse, lam, struds m.fl., grillede grøntsager, salater, kæmpe landgangsbrød, desserttærter, frugt- og ostebord og meget mere. Kontakt os og hør for årstidens muligheder."Aldrig har jeg fået så mange positive tilbagemeldinger for at det havde været en rigtig god dag. Det skal prøves igen en anden gang. Fin og god afslutning på Den Muntre Kro med god underholdning og mad."
H. Schwartz, Telia Networks

""Den Muntre Kro" var etableret i perfekte rammer, maden var god og tilpasset omgivelserne og anledningen. Event personalet fortsatte deres vel tilrettelagte involvering og var i høj grad medvirkende til at aftenen blev festlig."

J. Guldager, Bacardi-Martini Denmark

"Spændende og utraditionelt arrangement og meget anderledes end hvad vi plejer. Har givet os inspirationen og mod til at prøve noget nyt - også i fremtiden ! Dagsarrangementet bør afsluttes med den "muntre kro" !"

S. Mikkelsen , Statoil

"Prikken over i'et var helt klart "Den muntre kro". Den dannede en flot
afslutning på en sjov dag. Stor ros til "de optrædende" som alle spillede
deres roller til det sidste. Vi havde blandt andet stor fornøjelse ud af den
handelsrejsende som lavede tryllekunstner under og efter middagen."

B.B. Larsen, Novo Nordisk A/S