> Forside > Eventyr > Til Kamp Soldater


Eventyr koncepter:
<<Forrige
 Oversigt Næste>>

Til Kamp Soldater

Vejledende tid:
2,5-5 timer

Afholdes:
Natur, Skov, Park

Vejledende antal deltagere:
9-500

Instruktører/Skuespillere:
(for 9-250 deltagere)

1-10

Festlig afslutning:
Grillarrangement, Den Muntre Kro

Investering
For 20 deltagere: 12.200
For 50 deltagere: 24.200
For 150 deltagere: 64.200

Beløbene er ekskl. moms og vejledende. Ekstra ydelser er ikke inkluderet, fx til lokation og forplejning.
Kontakt os for dit samlede tilbud.

Til Kamp soldater

Actionfyldt Teambuilding i Danmark og udlandMasser af action, taktik og strategi i dette store hærspil. Ormeborg og Dragenborg har igennem årtier bekæmpet hinanden om at have adgangen til de livsnødvendige marker og de frodige skove, men indtil nu er det ikke lykkedes nogen af rigerne at overmande det andet rige. Fra begge riger er det derfor besluttet at finde de bedste folk frem i en endelig dyst imod fjenden, for nu skal det endelige opgør stå.

Deltagerne er fordelt ud på de 2 riger, der dyster imod hinanden. I Rollerne som generaler, officerer, riddere, troldmænd, soldater, fanebærere, bueskytter, helbredere m.fl., har hver deltager deres unikke karakter. Alt efter hvilken karakter der spilles har man forskellige egenskaber, udstyr, latexvåben (vellignende buffervåben) eller magi. Samarbejde mellem rollerne, organisering, taktik, strategi og masser af friskt gå-på-mod er de bedste redskaber for at opnå succes når der skal kæmpes om ressourcer, landområder, hæder og ære.
 Super sjov og svedig leg med bl.a. sværd, rustning og ildkugler. Kamp til stregen tilrettelagt og overvåget af de kompetente instruktører fra Midgaard Event.
Naviair - M.H. Price


Det var skide godt (undskyld udtrykket) - en herlig dag. Adrenalinen pumpede og det gjorde det også efterfølgende da vi talte sammen om dagens oplevelser.
Tak for kampen!!!
K. Pedersen - PostDK

"Vi havde en dejlig dag med mange gode oplevelser, samt en hyggelig aften der var godt iscenesat."

H. Wiese, NCC A/S

"En stor tak for et veltilrettelagt eventyrspil i Nordjylland. Det var forfriskende at opleve et så anderledes alternativ til traditionelle teambuildingsarrangementer og hvor var det sjovt at få lov til at lege.

Tak for det, Midgaard Event - vore varmeste anbefalinger af jer hermed! "
P. Højholt, NOVI