> Forside > Murder Mystery Games > Baron Bartholdys Antikvitetsauktion


Murder Mystery Games:
<<Forrige Oversigt Næste>>

Baron Bartholdy
Vejledende tid:

3-4 timer

Afholdes:
Indendørs, Restaurant

Vejledende antal deltagere:
20-100

Instryktører/Skuespillere:
(for 10-100 deltagere)
5-8

Festlig afslutning:
Middagsarrangement

Investering
For 20 deltagere: 19.500,-
For 50 deltagere: 34.500,-

Beløbene er ekskl. moms og vejledende. Ekstra ydelser er ikke inkluderet, fx til lokation og forplejning. Kontakt os for dit samlede tilbud
.

Baron Bartholdys Antikvitets-Auktion

Mordmysterie som gæst hos baronen
For et år siden døde Baron Bartholdys kone, den velhavende og anerkendte antikvitetssamler Leonora Bartholdy. Baronen har haft det svært siden og føler hendes sjæls tilstedeværelse i hver en genstand. Derfor har han besluttet at sælge store dele af inventaret og forære den store sum til den eller dem der er i stand til at opklare mordmysterie og bringe hans fortvivlelse til ophør.

For deltagerne, der agerer medlemmer af interesserede kunstforeninger, gælder det nu om at købe og sælge Leonoras dyre nationalklenodier. Det hold der viser sig som de bedste kendere kan gøre det første forsøg at bringe ro i baronens sjæl, og herved vinde den store pengepræmie. Men overraskelser opstår og spor dukker frem, og så opstår spørgsmålet; hvordan døde Leonora egentlig? Forskellige spor og hints kommer deltagerne for ører og på bedste detektiv maner må deltagerne løse dette mordmysterie og finde den skyldige morder.

Eksempel på program:
18:00 Ankomst ved balkonen
, velkomstdrink, introduktion og velkomst v. baronen

18:15 Introduktion af baronens trofaste personale
18:20 Fernisering i kunstkammeret med mulighed for at inspicere antikviteterne

18:45 Til bords - Forretten serveres - Personalet kan udspørges
19:15 Første del af auktionen. Auktionen foregår i spisesalen.
19:30 Hovedret - Personalet kan udspørges

20:30 Andel del af auktionen

20:45 Dessert - Personalet kan udspørges

21:00 Tredje del af auktionen

21:15 Kaffe serveres, mens deltagerne vælger kandidaten de tror har begået mordet

21:30 Line up af mistænkte. Vinderholdet kåres

21:45 Tak for i aften, Midgaard Event takker af.

Bemærkninger:
Spillet foregår indendørs og undervejs sørger vi for middag. MIDGAARD EVENT står gerne for alle forberedelser, men der er også mulighed for selv at vælge en restaurant til aftenen. Dette mordmysterie kan foregå overalt i Danmark og er velegnet til Firmafest og Julefrokost.


I forbindelse med vores julefrokost skulle vi lave team-building for
personer mellem 20 – 65 år. Med Baron Bartholdys Antikvitets-Auktion fik alle en super sjov oplevelse, som var vel arrangeret med gode skuespillere og et godt sammensat plot. Arrangementet levede fuldt op til vores forventninger og kan anbefales til andre med en lille Agatha Christie i maven.
Schering Plough Intervet - S. Dalgaard


Vi sætter pris på teambuilding-arrangementer og har efterhånden prøvet lidt af hvert. Baron Bartholdys Antikvitets-auktion ligger helt klart øverst på skalaen. Arrangementet var meget professionelt sat op, både manus, kostumer og rekvisitter. Gode effekter satte ekstra krydderi på og var i den grad medvirkende til deltagernes entusiasme. Samtidigt havde eventen den rette effekt. Folk blev rystet sammen fra starten, og det var et perfekt grundlag for snakken resten af aftenen - og for den sags skyld - resten af salgsmødet. Folk lagde simpelthen mere energi i mødet dagen efter. Så tak her fra for et forrygende arrangement - både forberedelserne, gennemførelsen og resultatet var i top.
J. Buch, Sales & Markering Coordinator - Danisco

"Tusind mange tak for en fantastisk dag og aften på Sonnergaard Gods i lørdags. Vi havde alle en dejlig dag og jeres aktiviteter var lige på niveau med vores gøren og kunnen her i afdelingen .... (skrevet af en der var på begge vinderhold ..). Jeres aftenskuespil var helt i top."

A. Skarsholm, Roskilde Bank