> Forside > Murder Mystery Games > Testamentet


Murder Mystery Games:
<<Forrige Oversigt Næste>>

Testamentet

Vejledende tid:

3,5 time

Afholdes:
Indendørs, Restaurant

Vejledende antal deltagere:
5-20

Instruktører/Skuespillere:
2

Festlig afslutning:
Mordmysterier

Investering
For 10 deltagere: 9.950,-
For 20 deltagere: 16.700,-

Beløbene er ekskl. moms og vejledende. Ekstra ydelser er ikke inkluderet, fx til lokation og forplejning.
Kontakt os for dit samlede tilbud
.

Testamentet

Ikke som andre mordmysterier?Historien:
På baggrund af en invitation, er en flok af Industribaronen Herbert Cornelius Thomsons bekendte mødt frem denne aften. Det der dog lød til at blive en middag med spændende nyheder bliver et drabeligt mysterium – for Hr. Thomson er død, og han efterlader sig et videobånd, trusselsbreve fra morderen, og selvfølgelig hele formuen, der skal danne basis for hans testamente. Hr. Thomson regnede med at skulle dø, men ville ikke lade hans død ende som andre mordmysterier. I løbet af dette middagsarrangement skal deltagerne være snu, for til dem der opklarer mordet, vil deres navn blive skrevet ind i testamentet, med udsigt til 137 mio. danske kr.

Spillet:
Testamentet trækker inspiration af spændende mordmysterier og en god middag, og altsammen kombineret i en pærevælling af underholdende mystik og festlighed. Samtlige deltagere tildeles en rolle samt ejendele til rollen, og under middagen er det karakterernes opgave at se hvor gode de er at opklare mordmysterier ved hjælp af god fornuft, en god fantasi og indlevelse. En af rollerne er morderen, for denne gælder det om ikke at blive afsløret undervejs, og i stedet lægge hindringer for de andre spilleres opklaring. Undervejs vil vi lede arrangementet i form af Butlerens og Kokkens tilstedeværelse og selvfølgelig Herbert selv, der igennem en indspillet video vil sidde til bords med de inviterede.

Bring din indre Sherlock Holmes frem………

Eksempel på program:

18:00 Velkomstdrink og Introduktion i biblioteket v. butler James
18:30 Gæsterne bydes velkommen i spisesalen af indspillet video med afdøde Thomson.

18:45 Til bords. Fællessang

18:50 Kokken André Souffle præsenterer maden. Under middagen styrer James det nøje planlagte program fra afdøde Hr. Thomson.

20:30 Overraskelse

20:45 Gæsterne udpeger hver især en morder. Morderen udpeger nye ofre.

21:00 Morderen afsløres og anholdes.

21:15 James, André Souffle, Jysk landbetjent og Midgaard Event takker af"Vi morede os rigtig meget både over plottet, men også over hinanden. Det er længe siden vi har grinet så meget i afdelingen, og det var sjovt at opleve hinanden uden for ens vanlige sfære. Midgaard Event var topprofesionelle og maden rigtig god. Så alt i alt, en rigtig god aften som der blev snakket meget om bagefter."
A. M. Helmuth - Yousee


Arrangementet var over al forventning. Stedet, Sankt Gertruds Kloster, havde de passende rammer, og skuespillerne var virkelige gode.

Men mest af alt, var det sjovt for os, som kollegaer, at ALLE indlevede sig dybt i den rolle de fik tildelt, og deltog seriøst.

Hele mordmysteriet foregik under middagen, som var helt perfekt.

Vi kan varmt anbefale Midgaard Event til at sørge for jeres næste arrangement.
H. Sebens - Tjenestemændenes Låneforening


Det var bestemt en succes (selvom jeg ikke gættede morderen)

Jannick (butleren) og Line (kokken) gjorde det rigtig godt, og vi griner stadig af Lines 'pepper cloud' (peber skysovs) da hun skulle forklare menuen på engelsk, ud fra en dansk menu med fransk accent.
P. Steffensen - Carlsberg

"En super sjov oplevelse, hvor man rigtig får grinet og får brudt nogle grænser. En anderledes middag med rigtig god mad. Kan absolut anbefales til både firma, men også som familie."

W. Behrenz - Dansk Overflade Teknik

"Vi havde en fantastisk aften med Midgaard Event og deres Testamente. Skuespillerne var professionelle, og alt klappede til stor fornøjelse for os alle."

NNE Pharmaplan Facility Management, N.v.d. Meij

"Vi havde en forrygende og særdeles underholdende aften med 'Testamentet’. Det kan varmt anbefales til et arrangement, hvor der skal ske lidt (meget) ud over det sædvanlige og folk virkelig skal rystes sammen".

Nyhedsavisen, J. Michaelsen


Testamentet blev brugt som aftenunderholdning i forbindelse med seminar for chefsekretærer og startede under middagen. Alle gik op i deres roller med liv og sjæl, og det var lidt synd for den gode mad, som vi slet ikke havde tid til at nyde. Til gengæld havde vi det fantastisk sjovt og grinede meget. Gruppen kender hinanden godt, men alligevel fik vi lige en anderledes fælles oplevelse, som der også bagefter blev refereret livligt til. Som arrangementsgruppe for seminaret var det dejligt at kunne koncentrere sig om det faglige og ikke at skulle tænke på underholdningen - og ikke at vide, hvad der skulle ske. Arrangementet blev kørt meget professionelt, og alt forløb særdeles tilfredsstillende.
B. Falk, Senior Assistent - Novo Nordisk A/S

- Morsomt man ser nye sider og talenter hos kolleger.
- Sjov måde at afvikle en middag på.

Finansforbundet, Danske Kreds, V. Fussing