> Forside > Eventyr > Det Hemmelige Brev


Eventyr koncepter:
<<Forrige
 Oversigt Næste>>


Det Hemmelige Brev

Vejledende tid:
5 timer

Afholdes:
Natur, Skov, Park

Vejledende antal deltagere:
3-12

Instruktører/Skuespillere:
(for 3-12 deltagere)

6-7

Festlig afslutning:
Den Muntre Kro

Investering
For 20 deltagere: 37.000
For 50 deltagere: 70.000


Beløbene er ekskl. moms og vejledende. Ekstra ydelser er ikke inkluderet, fx til lokation og forplejning.
Kontakt os for dit samlede tilbud.

Det Hemmelige Brev

Et Rollespil designet til Team Building og Ledertræning
I det fjerntliggende baroni Lykkedal, er der gennem længere tid sket en række bestialske mord på baronens familie. Selv er baron Leopold gammel og ikke langt fra hans dødsleje, og det er derfor sidste håb for baronens slægt at brylluppet mellem baronens søn og dennes forlovede gennemføres.

Deltagerne er udsendt af troldmanden Gandalf til i dybeste hemmelighed at bringe et forseglet brev til Baron Leopold, og det er af yderste vigtighed at dette sker indenfor få timer inden bryllupsaftenen begynder. Deltagerne mødes ved eventyrets begyndelse med stifinderen Eidolon der vil føre dem vej ad hemmelige gamle stier, men turen er tilsyneladende alligevel slet ikke så hemmelig som forventet. Nogen vil gøre alt hvad der er i deres magt for at stoppe gruppen og få fat i "Det Hemmelige Brev".

Hver deltager i eventyrgruppen har en unik karakter med unikke færdigheder og personlige mål. Undervejs støder gruppen på udfordringer af forskellig art, og her vil gruppens succes i høj grad afhænge af dens evne til samarbejde og til at fremdrage hver enkelt deltager på det rigtige tidspunkt. Spillet er fyldt med valgmuligheder og problemstillinger undervejs, og deltagerne kan i høj grad påvirke historiens gang.

Dette eventyr er MIDGAARD EVENTS luksus-pakke for 3-10 deltagere. Samtlige deltagere udklædes og udstyres som den karakter de vælger at spille, og vores store bemanding sørger for at gruppen hele tiden er hovedpersoner i historien. Eventyret kan benyttes som ledertræning eller team building, og er særdeles velegnet som udviklingscase, hvor vi tilknytter samarbejdskonsulent i et bredere forløb. Spillet har rigeligt med tilretningsmuligheder hvor vi skræddersyer situationer ind i spillet der kan bruges til at understrege læringspointer.
 En skæg og anderledes måde at være sammen på - udendørs - lege - grine - konkurrere - en anderledes form for udfordring hvor alle kan være med. Arrangementet var professionelt, MIDGAARD EVENT havde gjort noget ud af at skabe rammerne og scenen. God kontakt til mig/os i planlægningsfasen.
K. Hjøllund, PostDK

Underholdende og sjovt arrangement, hvor man virkelig får lov til at LEGE,
og hvor man helt klart udfordrer sig selv og sine evner til at arbejde i et
team.

Arrangementet er meget gennemført - det var en alletiders afslutning at
sidde i Den Muntre Kro, hvor eventyret fortsatte og nogle af skovens
"roller" kom på besøg.

T. Kampmann, Novo Nordisk A/S

En meget anderledes men bestemt morsom måde at lave teambuilding på. En god måde at få rystet kollegerne sammen på. Det store engagement Midgaard Event lægger i arrangementet gør, at man virkelig lever sig ind i den eventyrverden, og yder en ekstra indsats for at opnå det bedste i eventyret.

R. Aller, Rødovre Kommune